Sök efter frilansare.

Kolla recensionerna

Betala säkert

Börja här!

Sök efter annons/frilansjobb eller registrera dig som frilansare.

Jag behöver hjälp med en sak…

Sök eller filtrera dig igenom vår lista av alla olika
annonser med gig som våra frilansare kan hjälpa dig med.
Först och främst, behöver du hjälp digitalt eller lokalt?

Jag vill jobba som frilansare…

Slipp allt krångel med företag!
Börja tjäna pengar som frilansare idag!
Se exempel på tjänster man kan sälja här!

Vanliga kategorier för online tjänster

Utforska de mest populära kategorierna bland frilansare som jobbar online.

Data

4
Data Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. "Läs
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Vanliga kategorier för tjänster på plats

Utforska de mest populära kategorierna bland lokalt frilansarbete.

Utbildning

1
Få hjälp med utbildning av frilansare Utbildning finns i väldigt många olika former nuförtiden, där mycket sker i fysisk form, men det är ganska vanligt med distansutbildning idag också. Med hjälp utav att anlita en frilansare så kan hon/han hjälpa dig med utbildning vi nätet. "Läs
Här kan du se alla möjligheter till utbildning som våra frilansare kan hjälpa er med. Mycket utav det saker man kan utbilda sig till och jobba med idag, kan ske direkt via nätet. Du behöver med andra ord inte alltid ta vägen via universitet och högskolan för att lära dig något som är attraktivt på arbetsmarknaden. Fördelar med utbildningar via nätet? I många fall så kan du som sagt vad lära dig ganska mycket inom ett ämne via nätet, och i vissa fall skulle vi våga påstå att det till och med är bättre än att ta en utbildningar i ämnet på universitet. Tar du ämnen som webbdesigner, sociala medier och mycket annat, så är skolorna ofta flera år efter i teknikutveckling, och är för det mesta en ganska långsam väg att lära sig på. Du hinner garanterat lära dig betydligt mera genom vägledning av en frilansare som kan ämnet, på en bråkdel utav tiden det skulle ha tagit på en högre utbildning. Vad kostar det att anlita en frilansare för hjälp med utbildningen? Priset en frilansare tar för utbildningen är helt upp till frilansaren själv, och är inget vi på Frilansare bestämmer. Därför kan det varierar väldigt mycket från utbildning till utbildning. Mycket hänger helt enkelt på vilken nivå kursen sker, och hur lång tid den tar. Vissa saker är helt enkelt lättare att lära sig snabbt än andra, och är därför också billigare. Vad kan jag förvänta mig utav utbildningarna? Vad som ingår i själva utbildningarna är även det upp till frilansaren som erbjuder tjänsten, men du kan ju alltid förhandla om utförandet utav kursen med frilansaren. Det kan vara så att du vill ha en lite annorlunda kursplan för att lära dig mer utav specifika saker, och då kan du för det mesta komma överens med frilansaren om det. Se bara till att ha kommit överens om utbildningens innehåll på förhand, så det inte sedan blir missuppfattningar om vad som egentligen skulle ingått i utbildningen.

Utvalda annonser

Ett urval av alla de tjänster, gig och frilansjobb som finns samlade hos oss, luta dig tillbaka i sängen, och låt någon annan göra jobbet.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Var god ange ditt användarnamn eller din mejladress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via din mejl.